onze 5 gouden regels

Regel #1: ​Topkwaliteit, elke dag opnieuw

Kwaliteitskoffie maken is één iets, consistent kwaliteitskoffie maken iets helemaal anders. Koffie is namelijk een natuurproduct en de smaak kan dus ook veranderen. We gebruiken daarom hedendaagse technologieën om gezonder om te gaan met deze natuurlijke variaties.

Daarnaast doen we 2-wekelijkse testen om nieuwe manieren te zoeken om de kwaliteit van de koffie op een natuurlijke manier naar een nóg hoger niveau te brengen.


Regel #2: ​wij spreken mensentaal

Al van bij de eerste kennismaking met onze medewerkers en bedrijf merk je het. Je vindt bij ons geen bureaucratie, elitarisme of nalatigheid. We behandelen je niet als nummer (of AI), maar gewoon als een échte mens. Van vlees en bloed, met emoties, fouten, en vol goede intenties.

We doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Meestal in de mate van het mogelijke, soms in het onmogelijke. Maar we blijven altijd duidelijk en persoonlijk communiceren, vanuit de beste intentie.


regel #3: ​verser dan vers

Wist je dat koffie ook té vers kan zijn? Dan smaakt het naar... helemaal niets. Door enkel rechtstreeks aan onze klanten te verkopen, krijgen we een duidelijk zicht op hoeveel koffie we van welke soort nodig hebben.

We delen onze productie daarom in per week. Zo branden we de koffie op het juiste moment, zodat als ze bij jou terecht komt, ze nét perfect is.


regel #4: ​100% smaakgarantie

Ondertussen kan je het al raden. We combineren onze passie voor koffie met onze liefde voor mensen. Jij dus. En wat is daarbij het allerbelangrijkste uitgangspunt? Dat je tevreden bent uiteraard.

We bieden daarom een 100% smaakgarantie gedurende 4 weken na de aankoop.

Ben je niet tevreden met de koffie of om een andere reden? Laat het ons weten telefonisch, via email, of via het contactformulier en we bezorgen je geld terug.

We behouden echter wel ons recht om van deze dienstverlening af te zien indien we het gevoel hebben dat er misbruik van wordt gemaakt. Maar als je om welke reden dan ook echt niet tevreden bent, laat het ons aub zeker weten. Dan kunnen we er op zijn minste uit leren.


regel #5: ​Gemakkelijk besteld, snel geleverd

We blijven investeren om alles zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken voor u als klant. We bouwen daarom lokale winkels, blijven investeren in digitale (en fysieke) infrastructuur en sluiten kwaliteitsvolle samenwerkingen af met diverse externe partners.

Dit alles om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Als alles bij ons op voorraad is, gebeurt de levering meestal binnen de 2-3 werkdagen na uw bestelling. Het kan echter altijd zijn dat het iets langer duurt, maar weet dan dat we er écht wel mee bezig zijn.

Als je vragen hebt rond uw bestelling, aarzel dan ook zeker niet om ons te contacteren.